Polering & Keramisk ytbehandling

Ceramic-logo

Världsledande nanokeramisk ytskydd!

Ceramic Pro är ett genomskinligt, flytande keramisk ytskydd baserad på revolutionerade nanoteknik utvecklad av NanoShine LTD. Ceramic Pro appliceras direkt på ytan och skapar en fast, extremt stark glas sköld som permanent skyddar den yta som är behandlad. Produkten skapades ursprungligen som ett industriellt, flerfunktionellt ytskydd för alla typ av ytor. Det ytskikt som uppstår formar en exceptionellt stark och tålig barriär som förhindrar påverkan från skadliga kemiska lösningar, syror, UV-strålning, salt och korrosion.

Skyddar dina investeringar!

Genom att utföra Ceramic Pro behandling kan du bevara känslan av nytt varje dag. Vår skyddande beläggning gör ytorna mer hållbara, stöter bort smuts och andra föroreningar. Då kommer du att spendera mindre tid och resurser på rengöring och kostsam underhåll.

Superhydrofobiskt

Ceramic Pro Marin produkter uppvisar samma egenskaper som övriga produktutbudet vilket ger extrem hydrofobicitet och långsiktigt skydd.

UV-skydd

UV-skyddet är en del av Ceramic Pro många skyddsegenskaper. Detta skyddar gelcoat, färg, gummi och plast mot åldrande och blekande färger. Med Ceramic Pro kommer din båt att behålla den ”helt nya” känslan med minimalt underhåll.

Barriär mot saltvatten, Oxidation, Avgas, Fläckar och kemikalier

Baserat på ”lotus-effekten” skapar detta nano-keramik skyddet en slät hydrofob yta. Anti-stick-faktor gör det enkelt att rengöra sot eller andra föroreningar på gelcoaten.

Skydd mot repor

Ceramic Pro’s nano-keramiska beläggning gör yta mer represistent. Även skador på beläggningen kan snabbt och enkelt repareras.

Flexibilitet

Ceramic Pro har visat sig vara en perfekt beläggning för ytor som exponeras för expansion och deformation, såsom böjning av ett glasfiberskrov. Beläggningen kommer inte att spricka eller flagna som akryltätningsmedel. Detta gör det också möjligt för Ceramic Pro att appliceras på klädsel och andra flexibla material.

Hållbarhet

Hållbarheten beror på många faktorer, men vi är säkra på att garantera dig minst tre år över vattenlinjen och ett år under vattenlinjen så länge beläggningen bibehålls i enlighet med våra skötselråd och rekommendationer och inte utsätts för en onormal mängd slitage.

Ultimata glansen

Med Ceramic Pro behandling, kommer din båt att sticka ut från alla andra. Glansen och färgdjupet på ett Ceramic Pro-fartyg är något att beskåda. Ceramic Pro ger en permanent glans. Resultatet är verkligen iögonfallande.

Mindre underhåll

När skyddet har härdats blir beläggningen mycket hydrofobiskt, vatten rullar av ytan och tar med sig smutsen. Detta kallas självrensande effekt. Handtvätt blir extremt lätt och behovet av tunga tvättmedel och kemikalier är i de flesta fall föråldrade.

Förbättrad bränsleekonomi

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Broschyrer

30

Ceramic Pro Produkt & Service Kvalitets Garanti.

Våra beläggningar används endast av godkända installatörer som har godkänt ett speciellt utbildningsprogram.
Se upp för bedrägeri och be bara om äkta produkter!

Om Angelwax

Angelwax är från den skotska byn Renfrew, belägen under Glasgows rök, född från en liten grupp kemister, som har arbetat i kemisk industri tillsammans i mer än 25 år, men som delar en gemensam passion: kärleken till vackra bilar.

Vackra bilar och motorcyklar skapas genom passion och hantverk. Angelwax-laget har utvecklats under åren med samma passion och skiljer det i oöverträffat skotskt hantverk. Detta hantverk har resulterat efter många års forskning och nya (unika) produktutvecklingar för att presentera en exklusiv bilvård och konditioneringslinje av högsta kvalitet.

Alla våra Angelwax-produkter tillverkas internt och tillverkas för hand så att vi kan erbjuda dig det allra bästa inom  bildetaljer, vård och lackskydd för varje fordon, för varje lack och även för de värsta väderförhållandena. )

ALLA VÅRA SKAPELSER ÄR EXAKTA, EXAKTA OCH GENIALA I NATUREN.